Vítězslav Vávra : Jsem Nejvetsi Vitezslav Vavra Youtube : Zpívající bubeník se nikdy netajil tím, že všechny své manželky podváděl.

Vítězslav Vávra : Jsem Nejvetsi Vitezslav Vavra Youtube : Zpívající bubeník se nikdy netajil tím, že všechny své manželky podváděl.. Trochu osmdesátek a víťa vávra. U něžného pohlaví byl vítězslav vávra (67) v 80. Singer and drummer vítězslav vávra died on thursday at the age of 68. Vítězslav vávra v roce 1981 vyhrál zlatého slavíka, ale ústřední výbor změnil pořadí a místo vávry dosadil karla gotta. Po dlouhé těžké nemoci zemřel ve čtvrtek hudebník vítězslav vávra.

Singly, holky z gymplu (nej.), babies, i'm your friend, už jsem tvůj, koncert bez plakátů, top tracks: Gott mu sebral zlatého slavíka. Zemřel bubeník a zpěvák vítězslav vávra. Jenže sláva pominula a bývalý manžel věry špinarové (†65) ani zdaleka nežije dle svých představ. Patří mezi ně třeba koncert bez plakátu, už jsem tvůj nebo vítězslav vávra & maximum petra hanniga.

Vitezslav Vavra Aukro
Vitezslav Vavra Aukro from f.aukro.cz
Rokoch keď naspieval celý rad vtedajších hitov. O jeho úmrtí informoval jeho syn filip. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Zpívající bubeník se nikdy netajil tím, že všechny své manželky podváděl. Vávra byl třikrát ženatý a měl dvě děti. Teď jsem chudý, mám za sebou třetí rozvod a sotva se dobelhám do obchodu; Patří mezi ně třeba koncert bez plakátu, už jsem tvůj nebo vítězslav vávra & maximum petra hanniga. Singer and drummer vítězslav vávra died on thursday at the age of 68.

Zpěvák a bubeník vítězslav vávra, který zemřel ve věku 68 let ve čtvrtek, se proslavil především jako hudebník.

Jenže sláva pominula a bývalý manžel věry špinarové (†65) ani zdaleka nežije dle svých představ. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů jako holky z gymplu, už dávno se mi líbíš nebo dívka gloria. Vítězslav vávra a maximum petra haniga. Jak svět přichází o básníky, dívka gloria, holky z gymplu, citrónová holka, dívka z heřmánkové návsi Find the latest tracks, albums, and images from vítězslav vávra. „táta umřel, oznámil vávrův syn na svých sociálních sítích. Zesnulý zpěvák vítězslav vávra cítil do smrti křivdu. Ve stáří je mu oporou dcera viktorka, kterou vychoval téměř sám, protože její maminka, vávrova třetí manželka, měla náročné zaměstnání. Vítězslav vávra byl třikrát ženatý, jeho druhou manželkou byla slavná zpěvačka věra špinarová. Petr hannig), kamarádi, hrajeme dál (feat. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Listen to music from vítězslav vávra like citrónová holka, dívka gloria & more. Úspěšné lp desky vydával hlavně na začátku 80.

Listen to vítězslav vávra now. Vávra was popular mainly in the '80s, his biggest hits include girls from the gym or lemon girl. Vítězslav vávra a maximum petra haniga. Zemřel vítězslav vávra, autor hitu citrónová holka a exmanžel špinarové, s níž válčil; Vávra byl exmanželem zpěvačky věry špinarové.

Legendarni Zpevak Vita Vavra 62 Zivot Plny Utrpeni Ahaonline Cz
Legendarni Zpevak Vita Vavra 62 Zivot Plny Utrpeni Ahaonline Cz from s.cncenter.cz
Teď jsem chudý, mám za sebou třetí rozvod a sotva se dobelhám do obchodu; O smrti informoval zpěvákův syn filip na svém instagramu. Second husband of vocalist věra špinarová. Petr hannig), kamarádi, hrajeme dál (feat. Listen to music by vítězslav vávra on apple music. Check out singly by vítězslav vávra on amazon music. Find the latest tracks, albums, and images from vítězslav vávra. Často býva označovaný ako spievajúci bubeník, pretože spieval pri hre na bicie

Zemřel vítězslav vávra, autor hitu citrónová holka a exmanžel špinarové, s níž válčil;

Singer and drummer vítězslav vávra died on thursday at the age of 68. „1.7.2021 ve 21:29 umřel můj táta, vítězslav vávra. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Complete your vítězslav vávra, maximum petra hanniga collection. Zesnulý zpěvák vítězslav vávra cítil do smrti křivdu. Teď jsem chudý, mám za sebou třetí rozvod a sotva se dobelhám do obchodu 7 dalších fotografií v galerii vítězslav vávra | foto: Zemřel vítězslav vávra, autor hitu citrónová holka a exmanžel špinarové, s níž válčil; Vítězslav vávra v roce 1981 vyhrál zlatého slavíka, ale ústřední výbor změnil pořadí a místo vávry dosadil karla gotta. Vávra's son filip informed about the death on his instagram, blesk.cz reports. Check out singly by vítězslav vávra on amazon music. Český hudební svět zasáhla další ztráta. Vítězslav vávra je osobnost, která byla populární zejména v 80. Listen to music from vítězslav vávra like citrónová holka, dívka gloria & more.

Gott mu sebral zlatého slavíka. O jeho úmrtí informoval jeho syn filip. Nepouštět dětem a osobám se slabým srdcem. Zkoušel ale uspět i na politické dráze. Find top songs and albums by vítězslav vávra including jak svět přichází o básníky (feat.

Vito Ta Se Ti Povedla Zpivajici Bubenik Vavra Ukazal Svetu Dcerku S Nadhernymi Kukadly Super Cz
Vito Ta Se Ti Povedla Zpivajici Bubenik Vavra Ukazal Svetu Dcerku S Nadhernymi Kukadly Super Cz from media.super.cz
Musel se vzdát svojí vášně. Zesnulý zpěvák vítězslav vávra cítil do smrti křivdu. Populární hudebník a exmanžel zesnulé zpěvačky věry špinarové (†65) vítězslav vávra zemřel ve věku 68 let. Find the latest tracks, albums, and images from vítězslav vávra. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Listen to vítězslav vávra now. Rokoch keď naspieval celý rad vtedajších hitov. 2021 ve 21:29 umřel můj táta, vítězslav vávra, napsal na svůj instagramový profil filip vávra a dále uvedl:

Úspěšné lp desky vydával hlavně na začátku 80.

Complete your vítězslav vávra, maximum petra hanniga collection. O smrti informoval zpěvákův syn filip na svém instagramu. Second husband of vocalist věra špinarová. Ve stáří je mu oporou dcera viktorka, kterou vychoval téměř sám, protože její maminka, vávrova třetí manželka, měla náročné zaměstnání. „táta umřel, oznámil vávrův syn na svých sociálních sítích. Nepouštět dětem a osobám se slabým srdcem. Singly, holky z gymplu (nej.), babies, i'm your friend, už jsem tvůj, koncert bez plakátů, top tracks: Pocit štěstí, který se u něj okamžitě dostavil, byl nepopsatelný. O úmrtí na instagramu informoval hudebníkův syn filip. U něžného pohlaví byl vítězslav vávra (67) v 80. 2021 ve 21:29 umřel můj táta, vítězslav vávra, napsal na svůj instagramový profil jeho syn z prvního. Století, kdy nazpíval celou řadu tehdejších hitů. Teď jsem chudý, mám za sebou třetí rozvod a sotva se dobelhám do obchodu 7 dalších fotografií v galerii vítězslav vávra | foto: